Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/inboundmc.nl/domains/inboundmc.nl/public_html/wp-content/themes/off-the-shelf/inc/setup.php on line 1058
O&i management consultants - The Inbound Marketing Company

O&i management consultants trekt meer bezoekers en genereert meer leads via de website.

O&i management consultants had een website, maar was niet in staat om daar effectief leads mee te genereren. Als ze al leads genereerden, hadden ze niet meer dan een naam en emailadres. Ze hadden meer inzicht nodig in hun leads.

oi-logo

500%

meer leads

15 X

meer bezoekers

Over O&i management consultants

O&i management consultants (O&i) is een adviesbureau voor businessvraagstukken op het snijvlak van organisatie-inrichting en informatievoorziening. Roderick Schreuder, Managing Director van O&i, is een doorgewinterde management consultant op het gebied van Business Process Management en Enterprise Architectuur.

Ik heb het aantal websitebezoekers zien groeien van 200 naar bijna 3000 bezoekers per maand.
Het aantal leads is gegroeid van 30 naar 150 per maand.
 "

Roderick-Schreuder

Roderick Schreuder, O&i management consultants
 

De uitdaging

Voorheen had O&i een traditionele statische website en blog gehost op WordPress. Het internet werd niet gebruikt om nieuwe klanten binnen te halen. De blog was met name een manier om ideeën en berichten te publiceren en werd niet gebruikt om meer bezoekers of leads te genereren naar de website. Als ze wel leads genereerden online, ontvingen ze alleen namen en emailadressen, maar hadden zelden meer achterliggende informatie. Nieuwe klanten kwamen vooral binnen via het bestaande netwerk en via mond-tot-mond reclame.

De oplossing

The Inbound Marketing Company hielp O&i met het optimaliseren van de website en de blog. “Sinds we aan de slag zijn met The Inbound Marketing Company”, zegt Roderick Schreuder van O&i, “heb ik het aantal bezoekers op de website zien toenemen van 200 naar bijna 3000 bezoekers per maand en leads zijn toegenomen van 30 in de eerste maand, naar 150 in de 10e maand.”

Tevens voegt Roderick toe: “Het zoekverkeer vanuit Google is exponentieel toegenomen en zorgt voor een kwart van het totale websiteverkeer”

The Inbound Marketing Company ontwikkelde voor O&i een nieuwe branding, nieuwe website en een volledig nieuwe online marketing strategie. Er zijn in een periode van 10 maanden 48 blogs gepubliceerd, die meer dan 50 reacties ontvingen, waarvan de meeste ook leads werden.

Samenvatting van de resultaten

  • Website bezoek is toegenomen met 1500% in 10 maanden, van 200 naar 3000 bezoekers per maand.
  • Leads gegroeid van 30 naar 150 per maand.
  • Google zoekverkeer groeide van 200 naar 600 bezoekers per maand en zorgt daarmee voor 25% van het totale verkeer naar de website.
  • Heeft meer dan 1000 actieve leden op de mailinglijst, 48 blogs geschreven en meer dan 50 reacties.