Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/inboundmc.nl/domains/inboundmc.nl/public_html/wp-content/themes/off-the-shelf/inc/setup.php on line 1058
Marketing Technologie - The Inbound Marketing Company

Marketing Technologie

Implementatie en integratie van jouw marketing automation platform.

Een stevige basis voor marketing succes


Men zegt dat het 10.000 uur werk kost om een expert te worden. Met bijna 10 jaar ervaring, hebben we het vertrouwen dat we marketing automation beter kunnen dan de meeste anderen. 

We zijn ervaren partner van Hubspot en Act-On en vinden ook goed onze weg in andere systemen. We hebben integraties geregeld met verschillende externe tools voor advertenties en remarketing, events, chat en webinars. We kunnen werken met je bestaande systemen of helpen met migreren. 

Wat we doen


  • Business case voor je marketing technologie
  • Marketing automation platform implementatie
  • Integratievraagstukken
  • CRM integratie and optimalisatie
  • Webinar platform integraties
  • Advertentie en remarketing integratie
  • Marketing Automation Platform migratie

Gratis Marketing Automation Assessment

marketing-automation-assessment

We weten alles van marketing automation. Maar we kennen ook de context waarin het gebruikt wordt. Dat betekent dat we kijken naar de situatie door de ogen van een marketeer. We ontwikkelen een plan om waarde te halen uit je investering. We geven je alle training die nodig is en we zorgen dat het schaalbaar ingericht is. En omdat onze diensten over alle van de growth stack lopen, gebeurt het regelmatig dat we uiteindelijk ook de webpagina's bouwen, e-mails versturen, advertenties maken en de belletjes doen. Dat is ook waarom we alleen werken met de juiste configuratie.  

Klanten die we geholpen hebben


bizzdesign-logo
bvolve-logo
oi-logo
bellid-logo
yenlo-logo

Laten we het hebben over je marketing technologie

Wat je marketing automation vraag ook is, waarschijnlijk hebben wij het antwoord voor je.

Thies Kuijlman
Digital Marketing Strateeg

Conversion Rate Optimization (CRO) gaat over meer dan de kleur van buttons en de lengte van formulieren. Elk touchpoint moet worden ontworpen voor conversie. 

thies-vrijstaand