Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/inboundmc.nl/domains/inboundmc.nl/public_html/wp-content/themes/off-the-shelf/inc/setup.php on line 1058
Digital Marketing - The Inbound Marketing Company

Digital Marketing

Jouw partner voor B2B customer engagement.

Hélpen kopen is de beste manier om te vérkopen


Je kunt een beter product hebben. Of een betere service. Dat wordt pas relevant nadat het ontdekken, onderzoeken en evalueren van jouw bedrijf op zichzelf een onderscheidende ervaring was. 

We verzamelen inzicht over de klant en helpen je met het ontwikkelen van content die zowel prikkelen, behulpzaam en interessant is. We ontwerpen en ontwikkelen digitale ervaringen die converteren. We zorgen voor maximale balans tussen geplande en getriggerde communicatie, zodat jij alles uit je database haalt wat erin zit en ondertussen direct reageert op de prospect die nú met sales wil praten. 

Wat we doen


  • Datagedreven demand generatie
  • Lead nurturing
  • Website personalisatie en remarketing
  • Campagne ontwikkeling en uitvoering
  • Content creatie
  • Formulieren, lijsten en voorkeuren

Gratis whitepaper: Verschil maken met een geïntegreerde Growth Stack

verschil-maken-met-marketing-automation

Aangezien we de onderliggende technologie én data begrijpen, weten waar we moeten beginnen en waar te stoppen. Geen beloftes die niet waargemaakt worden, geen kink in de (communicatie)kabel, niet rennen voordat we lopen. We zorgen dat de basis staat, zodat we digitale programma's kunnen maken die volledig geïntegreerd en meetbaar zijn. Schone en complete data, tracking geregeld en rapporten beschikbaar. 

Dan beginnen we. Met een verpletterende combinatie van inzicht, automatisering om e-mails te sturen, remarketing te doen en de website te personaliseren. Alles op het juiste moment aan de juiste persoon. 

 

Klanten die we geholpen hebben


NVG-Logo
bizzdesign-logo
bvolve-logo
oi-logo
Innovalor-logo
bellid-logo
yenlo-logo

Levert jouw digitale marketing op wat je wilt?

Als je digitale marketing wilt bedrijven die leidt tot sales qualified leads, dan moeten we praten.

Thies Kuijlman
Digital Marketing Strateeg

Conversion Rate Optimization (CRO) gaat over meer dan de kleur van buttons en de lengte van formulieren. Elk touchpoint moet worden ontworpen voor conversie. 

thies-vrijstaand